Fuel Your Soul

Relax, renew and restore your body at our 2 night women’s fitness and nutrition retreat at a luxury cottage on beautiful Lake Muskoka.  Enjoy Pilates Fusion, meditation classes, hiking trails, culinary nutrition workshops, non-toxic beauty product DIY and gourmet gluten and dairy-free meals, prepared by our Holistic Chef. Women of all ages and fitness levels are welcome! You will leave feeling refreshed, motivated and inspired with the tools to live like a Belle! This is about creating your best healthy lifestyle. Hear what previous guests are saying! 

 

Including

  • 6 classes (1 yoga, 2 meditation, 2 BelleFusion Pilates, 1 Ab Technique, 1 fascial release) ($135 value)

  • Group Hike (or cardio class if inclement weather) ($25)

  • 5 gourmet private holistic chef catered snacks, beverages and meals ($375)

  • 2-night double occupancy accommodation in luxury lake-side Muskoka cottage ($200)

  • 2 culinary nutrition workshops ($150)

  • Beauty DIY class (make all natural body scrub) ($65)

  • Intention setting workshop (create your roadmap to health and happiness) ($65)

  • Printed recipes ($35)

Total $1050 value

Register now for only $595 plus HST (based on double occupancy, not including transportation)

Guests pay Muskoka Soul Property Directly

Sample itinerary (see photos from past retreats at our Gallery page!) 

Friday November 2, 2018

  • Check in and welcome drink between 4-6 pm

  • Dinner – 7 pm

  • Restorative Yoga and Meditation – 9 pm (1 hr)

Saturday November 3, 2018

  • Belle Fusion Workout – 8 am (1hr)

  • Breakfast – 9:15 am

  • Natural Beauty DIY Workshop– 10:30 am (45 min)

  • Ab technique class – 11:15 am (45 min)

  • Outdoor Hike – 12 pm (1 hr)

  • Lunch – 1 pm

  • Free Time and optional registered massage treatments (additional cost)

  • Yoga Tune Up Fascia Release Session 3:30 pm (30 min)

  • Holistic nutrition cooking class – 4 pm (1 hr)

  • Fireside intention setting - 5:30 pm (1 hr)

  • Dinner – 7pm

  • Mindfulness meditation – 9:30pm (1 hr)

Sunday November 4, 2018

  • Belle Fusion Work-Out – 8:30 am (1 hr)

  • Breakfast – 9:30 am (45 min)

  • Departure – 11:30 am